Rav smykker

Design Gitta Foldberg fremstiller smykker i nyfortolkning med rav fra Fanø.

Gitta Foldberg har selv fundet rav livet igennem som nu anvendes til unikke smykker som ringe, øreringe, halskæder, manchetknapper mv. Smykkerne er tilført et nutidigt udtryk, hvor uforarbejdet rav kombineres med guld og sølv og bliver til unikke smykker.

Gitta fremstiller unikasmykker med havets guld med et uforarbejdet udtryk da hun er fascineret af rav i dets oprindelige form og finder rav allersmukkest, når det anvendes som det er skabt fra naturens hånd.

Gitta har udviklet at kombinere sine ravringe med ringe med natursten som røgkvarts, aquamarin og rosa kvarts også fremstillet af Gitta, eller med en ring som har en særlig betydning for en. Derved opstår et nyt design som bliver ens eget.

Rav er et fantastisk materiale, og med Gittas udgangspunkt for historisk design komplementerer smykkerne de øvrige historiefortællende tekstile designs som Gitta fremstiller.

Rav er en rigdom og et rent naturprodukt fundet ved Vesterhavet, Nationalpark Vadehavet. Rav er 40-50 millioner år gammelt, skabt af harpiks og fortæller sin egen historie som bliver til en ny historie i Gittas hænder.

Tråden mellem fortid-samtid-fremtid fuldendes i ravprodukter fra Design Gitta Foldberg.

Se det store udvalg af ravsmykker i butikken på Fanø, Hovedgaden 24.

Kategori: