Velkommen til min side

Gitta Foldberg

Design Gitta Foldberg er etableret i 2014 af tekstildesigner Gitta Foldberg.
Det er en naturlig del af virksomhedens koncept at skabe eksklusivt Dansk Design med historie skabt af Gitta Foldberg, og produceret i Danmark i mindre serier.

Hos Design Gitta Foldberg finder du accessories som tørklæder af eget design med et eksklusivt nordisk udtryk, smykker fremstillet i rav og sten samt interiørprodukter.

Design Gitta Foldbergs DNA er at fortælle den gode historie og der er således en unik historie bag hvert design. Gitta Foldberg fremstiller blandt andet historiebærende digitalprintede tekstiler ofte med inspiration fra den nordiske kultur og natur i kombination med folkloren fra Fanø. De printede tekstiler anvendes blandt andet til silketørklæder trykt i Danmark og syet på Fanø. Kollektionen Memory er eksempelvis skabt ud fra en brugerundersøgelse vedrørende erindringer, som efterfølgende er transformeret over i digitale printede tekstiler og anvendt i en kollektion silketørklæder. Og til smykkekollektionen Button har Gitta Foldberg hentet inspiration fra smukke sølv- og ravknapper som igennem tiderne er anvendt i Fanødragten. Kollektionen får på den måde sin egen unikke historie fortalt i nyt design og i et nyt materiale. Gitta Foldberg nytænker måden at sammensætte og anvende rav og sten i smykkekollektionen “Combination” hvor fingerringe, armbånd og halskæder sammensættes med guld og sølv til unikke smykker.

Produkter fremstillet af Gitta Foldberg er håndlavede unikaprodukter, og det tilfører produkterne et nyt og spændende udtryk, når nye og gamle teknikker i selskab med naturens materialer som for eksempel sælskind knyttes sammen til en pudekollektion ‘Seal on the Edge’ med storytelling fra Grønland, eller med smykker af rav og sten som kombineres og nyfortolket.

Produkter fra Design Gitta Foldberg sælges fra denne hjemmeside og i udvalgte butikker i Danmark.

Bag Design Gitta Foldberg står tekstildesigner Gitta Foldberg, uddannet i 2013 fra Designskolen Kolding med en Cand. Design i Tekstil.

Hent CV

Gitta Foldberg er medlem af Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere.