Velkommen til min side

Gitta Foldberg

Design Gitta Foldberg er etableret i 2014 af tekstildesigner Gitta Foldberg.
Det er en naturlig del af virksomhedens koncept at skabe eksklusivt Dansk Design med historie skabt af Gitta Foldberg, og produceret i Danmark i mindre serier.

Hos Design Gitta Foldberg finder du boliginteriørprodukter og accessories af eget design med et eksklusivt nordisk udtryk, samt produkter fra udvalgte danske og udenlandske kunsthåndværkere og designere som for eksempel Christian Lacroix, MORFO, OCEAN-GOING og Danish Art Weaving. Der forhandles desuden eksklusivt strik fra THEHANDMAKERLINE, Kokolores, og Stinne Gorell.

Design Gitta Foldbergs DNA er at fortælle den gode historie og der er således en unik historie bag hvert design. Gitta Foldberg fremstiller blandt andet historiebærende digitalprintede tekstiler ofte med inspiration fra den nordiske kultur og natur i kombination med folkloren fra Fanø. De printede tekstiler anvendes blandt andet til silketørklæder trykt i Danmark og syet på Fanø. KollektionenMemory er eksempelvis skabt ud fra en brugerundersøgelse vedrørende erindringer, som efterfølgende er transformeret over i digitale printede tekstiler og anvendt i en kollektion silketørklæder. Og til smykkekollektionen Button har Gitta Foldberg hentet inspiration fra smukke sølv- og ravknapper som igennem tiderne er anvendt i Fanødragten. Kollektionen får på den måde sin egen unikke historie fortalt i nyt design og i et nyt materiale.

Produkter fremstillet af Gitta Foldberg er håndlavede unikaprodukter, og det tilfører produkterne et nyt og spændende udtryk, når nye og gamle teknikker i selskab med naturens materialer som for eksempel sælskind knyttes sammen til en pudekollektion ‘Seal on the Edge’ med storytelling fra Grønland.

Produkter fra Design Gitta Foldberg sælges fra den hyggelige butik i
skipperbyen Nordby på Fanø, over internettet og i udvalgte butikker i Danmark.

Bag Design Gitta Foldberg står tekstildesigner Gitta Foldberg, uddannet i 2013 fra Designskolen Kolding med en Cand. Design i Tekstil.

Hent CV

Gitta Foldberg er medlem af Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere.